Trädfällning utan olycklig utgång på Värmdö

Trädfällning på Värmdö innehåller en hel del riskmoment. Grannens fina bil, till exempel, som du sannolikt inte vill krascha med ett tungt träd du fäller själv.

Många som bor ute på Värmdö kör väldigt fina bilar. Och när de inte kör runt i dessa fina bilar, så parkerar de bilarna på sina uppfarter. Det är värt att komma ihåg när det är dags att fälla träd i en närliggande trädgård. Bor du granne med en Ferrari-ägare? Då kan det vara klokt att ringa en professionell trädfällare.

Den som arbetar professionellt med trädfällning är inte alltför sällan en välutbildad arborist. Personen i fråga kommer alltså kunna bidra med djupa kunskaper om allt som har med träd att göra. Det kan kännas lockande att ställa en massa frågor när du ändå har en sådan expert på plats, men glöm inte: Ditt primära mål är att få trädet fällt någon annanstans än i motorhuven på grannens Ferrari.

Trädfällning – vilket är det billigaste alternativet?

En firma som Linds Trädfällning skulle aldrig drömma om att göra en så klumpig trädfällning att det ledde till skador på egendom eller människor. Men om olyckan ändå skulle vara framme, har en professionell trädfällningsfirma alltid försäkring som täcker arbetet. Du som kund har med andra ord inte ansvar för grannens Ferrari.

Det har du däremot om du väljer att fälla trädet själv. Och hur duktig på att hantera en motorsåg du än är, vill du sannolikt inte ens tänka tanken på att behöva ersätta grannens sportbil. Bättre att betala en liten slant till arboristen nu, och slippa betala en jättestor slant till grannen sedan.