Trafikskola med många val i Västerås

Trafikskola är inte bara en plats för dem som ska ta körkort. Västerås trafikskola har exempelvis handledarkurs för den som ska köra med en körkortselev.

Det började bli närma sig dagen då sonen Benjamin skulle börja övningsköra. Det var inte något som familjen hade missat. Vareviga dag tjatade han om att han snart var sexton. Då kunde han övningsköra. På en tonårings vis tänkte han inte alls på vilken vuxen som skulle övningsköra med honom.

Tillsammans beställde far och son körkortstillstånd och Benjamin visste inte till sig av glädje. Det han inte visste var att pappa Erik hade en plan. En överraskning som skulle vara den perfekta presenten att ge bort på ett kalas för en kille som firar sexton år. Erik längtade efter att få se minen.

Trafikskola hade handledarkurs

Erik hade hittat en trafikskola i Västerås som även hade handledarutbildning. Något som man numera måste genomgå för att få övningsköra med sitt barn. Där skulle han bli uppdaterad i körteknik, skyltar och lite annat smått och gott. Benjamin hade ingen aning om att han skulle sätta sig på skolbänken.

Körkortstillståndet hade kommit men Erik hade undanhållit det för Erik. Fikat var överstökat på kalaset och sonen hade fått en uppsjö presenter. “Då var det dags för ännu en present från oss”, säger Erik och reser sig. Medan han går fram till sonen letar han i bakfickan. Sedan lämnar han över körkortstillståndet och bilnyckeln. Sen sa han: Har du lust att köra en sväng? Det hade Benjamin.